Vuosi blogia
Blogin ensimmäisen postauksen päivämääräpalkissa seisoo 11.2.2016. Tämä suuri ja mahtava vuosipäivä meni ohi ihan huomaamatta. Spektaakkelimainen vuosijuhla jäi pitämättä.

Harmi.


Vuosi sitten, tuota ensimmäistä postausta kirjoittaessani, olin viimeisilläni raskaana ja ajatukset oman pienen hirsitöllin hankinnasta vasta heräilivät. Lyllersin jättimäisen mahani kanssa ja päivät tuntuivat matelevan. Elo oli aika joutilasta ja leppoisaa (vaikka raskaana olemiseen olin jo aivan kypsä).

Käsittämätöntä, kuinka paljon elämä ehtii muuttua vuoden aikana. Jaloissa pyörii tomera ja touhukas 1-vuotias, olohuoneen oven takana odottaa valtaisa remonttikaaos ja olen näköjään ryhtynyt myös eläintarhan tirehtööriksi. On jopa hiukan ikävä sitä vuoden takaista vauvakuplassa leijumista. Mutta en tosiaankaan valita. Nyt elän unelmaani, tai ainakin hyppysissäni on nyt kaikki tarvittavat palikat niiden toteuttamiseksi.Pääkoppa pursuaa suunnitelmia, eikä mieli malttaisi odottaa kevättä ja maan sulamista. Vähän aidan pystytystä tuonne, komposti tänne; monivuotisten yrttien penkki tuohon, keittiöpuutarha tähän. Talli pitäisi maalata ja kunnostaa, maakellari kaipaa fiksausta ja siistimistä. Ja mihin perunamaan pistäisin?

Tilanne vaatii varmaan kunnon suunnitelman ja aikatauluhahmotelman, tai muuten löydän itseni pian miljoonan keskeneräisen projektin keskeltä.Yksivuotiaan blogin ja toivottavasti pian koittavan kevään kunniaksi naatiskelen nyt kunnon pullakahveet ja käyn Maatiaisen uuden siemenluettelon kimppuun. Kylvökausi, täältä tullaan!10 kommenttia

 1. Oi että, onnea yksivuotiaalle! :) Sun suunnitelmat ja fiilikset kuulostaa tosi hyvältä! Täytyisi täälläkin päässä ostaa pian ne siemenet, ettei jää taas sekin asia viimetippaan... :D P.s. Ihanat kuvat, ja tuo jossa on jäätynyt haka puhuttelee ihan erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen siementen ostoon Maatiainen ry:n siemenvälitystä, en ole koskaan joutunut pettymään tuolta tilattuihin siemeniin! Heillä on kai nykyään verkkokauppakin jos en hirveästi valehtele...

   Ja kiitos hurjan paljon, jotenkin kun kehu kuvista tulee sun sanomana niin se lämmittää ihan erityisesti mieltä, kun oot ite niin taitava kuvaaja! Mähän en kuvauksen teknisestä puolesta tajua mitään, säädän vain niin kauan, kun näyttää suurin piirtein siedettävältä :D Haluaisin kyllä oppia. Ehkä sitten isona, kun on aikaa ottaa jotain kursseja.

   Poista
 2. Onnea yksivuotiaalle! 😊 🌠 Paljon on ehtinyt tapahtua... Kivoja kuvia ja herkullisen näköset räkämunkit sulla siinä. 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ehtinyt, ihan saakelin paljon! Toivottavasti tämä toinen vuosi sujuisi vähän vähemmillä muuttujilla :D

   Räkä pullien päällä on ite sötkötettyä tomusokerimöhnää, kun kauhukseni huomasin, ettei ollut hilloa pullien väliin ja jotain sokeriällötystä tarvitsi saada! Siitä tulikin sitten niin löllöä, että sain dippailla pullaa lautasella lainehtivaan litkuun. Mutta makuhan oli hyvä!

   Poista
 3. Olikin hyvä siemenluettelo! Onnea yksivuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksvee kiittää! Ja ihan samaa mieltä, siemenluettelo tosiaankin oli hyvä! Uhkaa (taas kerran) käydä turhan piukaksi tuo mukana tullut tilauslomake :D

   Poista

Instagram

Villifarmilla. Theme by STS.