Farmin eläinten aamupuuhia - Videoblogi
Tämä viikko on ollut ihan sairas. Kirjaimellisesti. Ensin Venla sairastui kunnon flunssaan, joka muuttuikin sitten lyhyeksi, mutta ytimekkääksi korvatulehdukseksi. Kun luulimme siitä päässeemme, alkoikin pätkä oksentaa ja kuumeilla! Kaupanpäällisinä myös pikkupätkis sai nuhan, ja on säestänyt isosiskonsa kröhimistä ja oksentelua niiskutuksellaan ja surkealla märinällään. Tätä ei ole suinkaan helpottanut se, että isännällä on ollut normaalia kiireisempi työviikko. Saakeli.

Flunssavapaan ottaminen päikystä on tarkoittanut sitä, että tällä viikolla minulla on ollut farmin töissä mukana kaksin kappalein pieniä apulaisia. Koska sairastuvan pyörittämisen keskellä aivokapasiteettini ei ole taipunut kirjoitteluun, ajattelin kääntää tilanteen eduksi ja tehdä teille pitkästä aikaa pienen videon! Otimme tyttöjen kanssa kameran följyyn lähtiessämme eläimiä ruokkimaan, ja nyt videon myötä pääsette tekemään nopean kurkistuksen minifarmimme eläinten aamupuuhiin.
On ollut pitkä viikko, ja nyt on sentään vasta keskiviikko! Toivotaan, että elämä palaa tästä uomiinsa taas loppuviikkoa kohti, sillä kylpyhuoneen ja eteisen listoitukset odottavat tekijäänsä ja ulkosallakin olisi syyspuhteita puuhattavaksi vaikka kuinka.

Muistakaahan suunnistaa blogin omalle Youtube-kanavalle ja klikatkaa itsenne tilaajaksi. Linkki löytyy tuolta blogin yläpalkista kohdasta Videoblogi.


Palaillaan taas perjantaina!

10 kommenttia

 1. Olipa ihana hyvänmielen video. Teillä on hieno farmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos tuli hyvä mieli <3 Tässä toki oli vain pieni katsaus, ehkäpä pian (lue: kun saan syyssiivouksen tehtyä) väkästelen myös paremman esittelyn meidän nurkista :)

   Poista
 2. Toi nyytti tuolla liinassa, voi rakkaus miten ihana. Ja tuon toisen ääni <3 ihania pieniä ja niin ne kulkee mukana touhuissa. Kivaa syksyä. Jään odottamaan lisää videoita. T.Nelli, äiti viidelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liina, ja se että vauva siellä viihtyy, on kyllä ollut meidän arjen pelastus :) Ovathan nuo varsin sööttejä apulaisia kyllä! Videoita yritän ryhtyä tekemään aiempaa enemmän, nyt kun olen saanut isännänkin lämpeämään hiukan ajatukselle että voisi toimia kuvausassistenttina :D

   Poista
 3. Ihan samannäköistä kuin meidän pihalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän tontti on ainakin niin räjähtänyt kaikenmaailman kaivurimiesten, kanojen ja yhden mahdottoman lampaan toimesta, että hirvittää.. :D Ehkä se siitä vielä joskus silottuu!

   Poista
 4. Tähän tekisi mieli lisätä monta sydäntä ja toivottaa jaksamista arjen pyöritykseen.

  Emän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onhan tämä arki nyt taas täysin erilaista pyöritellä, kun noita pikkuisia on kaksi. Mutta kyllä se siinä sujuu, välillä vähän kompuroiden, mutta sujuu kumminkin :) Kommenttisi ilahdutti kovasti!

   Poista

Instagram

Villifarmilla. Theme by STS.